Bøgevej 1, Pindstrup, 8550 Ryomgård
Socialfaglig rådgiver

Mit navn er Anders Vassard, og jeg er pr. 01.08.16 ansat som socialfaglig rådgiver i Margrethe Børnehaven. Jeg er uddannet socialrådgiver, og har 8 års erfaring som bl.a. familie/handicap-rådgiver i Aarhus Kommune.

Formålet med en socialfaglig rådgiver er at støtte forældre og personale på kommunens daginstitutioner og folkeskoler, når der opstår bekymring omkring et barns trivsel og udvikling.

Hvornår kan en socialfaglig rådgiver hjælpe?

Udover vejledning og sparring til personalet er en socialfaglig rådgivers opgave også at tilbyde råd og vejledning til jer som forældre, hvis I har behov for det. Jeg kan f.eks. tilbyde hjælp i forhold til at håndtere:

• Forældrerollen

• Dit barns trivsel

• Forandringer i familien, f.eks. skilsmisse, sygdom eller dødsfald

• Andre problemstillinger

Hvordan kommer man i kontakt med den socialfaglige rådgiver?

Jeg har fast mødetid i Margrethe Børnehaven om torsdagen i lige uger i tidsrummet 8:30 - 10:00. Jeg kan desuden træffes på mail (anva@syddjurs.dk) eller telefon (29 13 80 09)