Bøgevej 1, Pindstrup, 8550 Ryomgård
Pædagogisk læreplan
Pædagogisk læreplan for børn Margrethe Børnehaven

Ophold i børnehaven skal bidrage til, at børnenes læring understøttes. Derfor skal personalet støtte, lede og udfordre børnenes læring.

Læring skal ske både gennem spontane oplevelser og leg, samt gennem planlagte aktiviteter, der giver børnene mulighed for fornyelse, fordybelse og erfaring.

I tilrettelæggelsen skal der tages hensyn til børnenes forskellige forudsætninger og kultur.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte barns alder, udvikling og trivsel og tilbyder i samarbejde med forældre aktiviteter, der kan fremme barnets udvikling.

Hensigten er tillige at være et redskab i dialogen mellem forældre og personalet, et redskab, som hele tiden vil udvikle sig og ændre sig for hver gang beskrivelsen drøftes.

Evaluering af de pædagogiske læreplaner, foregår ved hjælp af læringshjulet, som bliver udarbejdet af både forældre og personalet

Sidst opdateret 29. november 2012